Minden ami film

Ha nem tudod eldönteni milyen filmet nézz meg a moziban, vagy melyiket kölcsönözd ki dvd leme- zen, vagy csak böngésznél, a filmek közt akkor nézz körbe itt.

Friss topikok

  • kem-szallas: Az 1. rész még tetszett, ez már nem annyira (2011.06.22. 10:25) Narnia Krónikái 3.
  • Daffy: Jó kis film. Szerintem érdemes megnézni mindenkinek, aki kedveli az efféle műfajt. (2011.05.15. 15:25) Az utolsó léghajlító
  • ÉtelAdalék: Kár, hogy pár éve már csak remake-k és rég elfelejtett filmek folytatásait dobják csak piacra.. Ha... (2011.02.10. 22:30) Rémálom az Elm utcában
  • Dob-blog: Én csak az első részt láttam, de az nem igazán tetszett, így a többit már meg se néztem. (2011.02.10. 20:54) Kaptár 4. -Túlvilág
  • duhosnyul: Sziasztok nagyon tuti az oldal! Van nekem egy szerepjátékom szeretném a figyelmetekbe ajánlani, e... (2010.05.16. 19:46) Fantasy, scifi - 50-es ajánló:

Linkblog

Google Pagerank mérés, keresooptimalizálás

Kéjjel nappal

2010.06.24. 10:49 | a100penz | Szólj hozzá!

Amikor egy kisvárosi nő (Cameron Diaz) találkozik egy rejtélyes idegennel (Tom Cruise), aki láthatóan nem fél semmitől, titkokkal teli, és mindig a legváratlanabb pillanatokban tűnik fel, talán azt hiszi ő az  álom pasi. Azonban hamarosan gyanítani kezdi, hogy valami nem stimmel, és rájön, hogy a férfi nem más, mit egy profi ügynök. Nincs sok választása, vele kell tartania, és egyszer csak egy árulásokkal, átverésekkel teli helyzetben találja magát. Halálos kalandokon verekszik keresztül magukat, meghökkentő helyzeteket cseleznek ki közös erővel. A túlélésük egyetlen záloga, ha bíznak egymásban. De vajon az ügynök az akinek mutatja magát?

Tom Cruise és Cameron Diaz ismét egy  filmben a Vanilia Égbolt után. Ne számítsunk azért Bourn féle komoly szigorra, hiszen a film az akció-vígjátékok repertoárját gazdagítja.

Azért érdemes lesz megnézni.

Rendezte: James Mangold

Főszereplők: Tom Cruise, Cameron Diaz, Maggie Grace, Paul Dano, Marc Blucas

Bemutató 2010 július 15.

Egy kis előzetes.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmblokk.blog.hu/api/trackback/id/tr802105964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása